Tiedote 18.9.2012

Nokian Vihreiden ehdokasmäärä nousee viime vaaleista

Nokian Vihreät sulkivat ehdokaslistansa yleiskokouksessaan maanantaina. Ehdokkaita vaaleihin asetetaan 40, joista on 18 miehiä ja 22 naisia. Ikähaitari ulottuu 22 ikävuodesta aina 69 ikävuoteen
sisältäen monipuolisesti eri ammatti- ja koulutustaustaisia ihmisiä.

– Ehdokasasettelu on nyt valmis. Olen todella ylpeä tästä aktiivisesta joukosta, joka haluaa vaikuttaa ja osallistua kotikaupunkimme kehittämiseen. On tahtoa, kykyä, näkemystä, kokemusta ja nuoruuden intoa. Uskon, että ehdokasjoukosta löytyy varteenotettava ja uskottava ehdokas jokaiselle nokialaiselle, sanoo puheenjohtaja Majanlahti.

Nokian Vihreiden ”Vireä Nokia” vaaliohjelma antaa vastauksia kuntalaisten päivittäisiin asioihin. Erityisesti olemme panostaneet nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn, vanhustyöhön ja peruspalveluiden kehittämiseen, summaa vaalityöryhmän vetäjä Antti Tomminen. Ohjelmamme kysyy ja vastaa, se koskettaa konkreettisia ongelmia Nokialla ja kuvaa kaupunkikehitystä siten, miten ehdokasjoukkomme sitä tulee ajamaan.

Vaaliohjelma tullaan julkaisemaan tulevassa vaalilehdessä ja Nokian Vihreiden sivuilla. Kuntalaisille avoin vaaliohjelman kommentointi ja vaikuttaminen onnistuu myös Nokian Vihreiden Facebook-sivulla.